Home
Heemkundekring "De Kleine Meijerij"
Heemkundekring "De Kleine Meijerij"

Evenement Esch Graaft uitgesteld wegens Corona-maatregelen

Het is niet het nieuws waar we op zitten te wachten na alle werk en voorbereidingen, maar het ziet er naar uit dat de Corona-perikelen nog wel even doorzetten. Afgelopen vrijdag heeft het RIVM maatregelen afgekondigd die onder meer omvatten dat evenementen met meer dan 100 deelnemers dienen te worden afgelast. Recent zijn deze maatregelen verder uitgebreid en blijven ten minste tot 6 april van kracht. We kunnen ervan uitgaan dat 6 april nog een behoudende inschatting is  (Waarschijnlijk zijn we hier nog wel een paar maandjes zoet mee: zie bv interview met epidemioloog Michael Osterholm).  
In overleg met de CARE-werkgroep van Heemkundekring De Kleine Meijerij hebben we daarom besloten het gemeenschapsarcheologieweekeinde ‘Esch Graaft’ van 18 & 19 april op te schorten. Wanneer de Coronaperikelen zijn geluwd zullen we een nieuwe datum kiezen.

Theo van Dooren,
Coördinator Esch Graaft

Heemkundekring De Kleine Meijerij

LOGO De Kleine Meijerij Low resHeemkundekring "De Kleine Meijerij" heeft als werkgebied Berkel-Enschot, Biezenmortel, Esch, Haaren, Helvoirt, Heukelom, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout.

De Kring is in 1947 in Helvoirt opgericht en heeft momenteel Oisterwijk als plaats van vestiging.

Bezoekadres Heemcentrum

Spoorlaan 70
5061 HC Oisterwijk
Tel: 013 528 59 96

Openingstijden Heemcentrum


iedere vrijdagmiddag
13.30 tot 16.00 uur

Openingstijden Bibliotheekwoensdag : 09.00 tot 12.00 uur
vrijdag     : 13.30 tot 16.00 uur