Home
Heemkundekring "De Kleine Meijerij"
Heemkundekring "De Kleine Meijerij"

Zoals jullie wellicht al hebben gezien, is de website van de heemkundekring aangepast. Nieuwe en actuele artikelen plaatsen we op de homepage. De statische informatie is naar de linkerkolom verplaatst.  Dat geeft ons gelegenheid om datgene wat er in de dorpen gebeurt in de etalage te zetten. Zo zijn er wellicht interessante lezingen of activiteitendagen. Ook nieuws bij vondsten, toewijzing van monumenten of onderscheidingen van jubilarissen zijn gelegenheden om dat via de website aan elkaar te tonen.

Al deze nieuwe verhalen over de dynamiek van het erfgoed in onze dorpen willen we graag op de website vertellen. Daar hebben we jullie voor nodig! Als inwoners van de dorpen zitten jullie immers het dichtst bij het vuur. Zet je aankondiging, oproep of nieuws op papier en stuur het als Wordbestand naar Petra Robben. Als je daarbij een eigen gemaakte foto hebt, kan zij die ook plaatsen. Aarzel niet over de schrijfstijl of grammaticafouten, die kunnen er door haar worden uitgehaald.

Laat zien wat er in uw dorp gebeurt op het gebied van erfgoed. Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Oisterwijk, Esch, Moergestel! Zet het lokale erfgoed op de kaart én de website van Heemkundekring De Kleine Meierij.

Heb je een bericht en een foto? Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heemkundekring De Kleine Meijerij

LOGO De Kleine Meijerij Low resHeemkundekring "De Kleine Meijerij" heeft als werkgebied Berkel-Enschot, Biezenmortel, Esch, Haaren, Helvoirt, Heukelom, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout.

De Kring is in 1947 in Helvoirt opgericht en heeft momenteel Oisterwijk als plaats van vestiging.

Bezoekadres Heemcentrum

Spoorlaan 70
5061 HC Oisterwijk
Tel: 013 528 59 96

Openingstijden Heemcentrum


iedere vrijdagmiddag
13.30 tot 16.00 uur

Openingstijden Bibliotheekwoensdag : 09.00 tot 12.00 uur
vrijdag     : 13.30 tot 16.00 uur