Zoals jullie wellicht al hebben gezien, is de website van de heemkundekring aangepast. Nieuwe en actuele artikelen plaatsen we op de homepage. De statische informatie is naar de linkerkolom verplaatst.  Dat geeft ons gelegenheid om datgene wat er in de dorpen gebeurt in de etalage te zetten. Zo zijn er wellicht interessante lezingen of activiteitendagen. Ook nieuws bij vondsten, toewijzing van monumenten of onderscheidingen van jubilarissen zijn gelegenheden om dat via de website aan elkaar te tonen.

Al deze nieuwe verhalen over de dynamiek van het erfgoed in onze dorpen willen we graag op de website vertellen. Daar hebben we jullie voor nodig! Als inwoners van de dorpen zitten jullie immers het dichtst bij het vuur. Zet je aankondiging, oproep of nieuws op papier en stuur het als Wordbestand naar Petra Robben. Als je daarbij een eigen gemaakte foto hebt, kan zij die ook plaatsen. Aarzel niet over de schrijfstijl of grammaticafouten, die kunnen er door haar worden uitgehaald.

Laat zien wat er in uw dorp gebeurt op het gebied van erfgoed. Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren, Oisterwijk, Esch, Moergestel! Zet het lokale erfgoed op de kaart én de website van Heemkundekring De Kleine Meierij.

Heb je een bericht en/of een foto? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.